Gjenerata kryesore e pasurive të paluajtshme për prona luksoze në Palm Jumeirah
Rreth IFA Properties The8 Project:
Frymëzuar nga stili i jetesës së lezetshme dhe elegant në stilin e Miami, dizajni i 8 është i sofistikuar dhe i pastër me një prekje bashkëkohore. Arkitektura e lehtë dhe hapësira e gjerë janë bartur në të gjithë dizajnin, nga fokusi i jashtëm në ballkone të hapura deri te brendësia e ajrosur dhe e hijshme ku hapësira është zbukuruar me përfundime moderne. Më shumë galeri arti sesa një apartament, The 8 do të jetë një nga adresat më të shquara të Palm Jumeirah. Ata donin gjenerimin e plumbit.
Sfondi:
Ky ishte një projekt i ri dhe IFA donte ta promovonte projektin përtej eventeve të rregullta pronësore. Ata donin të rrisnin shtrirjen dhe të ndihmonin për të marrë më shumë ndërgjegjësim në Të dhënat e telemarketingut vendet e GCC. Fushata e Google Adwords mund t'i japë akses të menjëhershëm dhe trafik me cilësi të mirë kësaj prone me vlerë të lartë buzë detit.
Objektivat:
Rritja e rezultateve cilësore nga tregu i synuar
Promovoni dhe krijoni ndërgjegjësim për projektin
Shfaqeni në 3 rezultatet kryesore për fjalë kyçe të rëndësishme në Emiratet e Bashkuara Arabe dhe GCC
Ruani performancën e qëndrueshme në internet dhe kanalin e plumbit
Sfidat:
Dubai Properties ose investoni në fjalë kyçe të Dubait kanë një normë shumë të lartë kostoje për klikim prej më shumë se 20 AED për klikim.
Hapësirë konkurruese në reklamat e kërkimit në google me lojtarë të mëdhenj në treg për t'u shfaqur në rezultatet më të mira
Ky ishte një projekt i ri, kështu që fushata kërkonte fillimisht testim dhe eksperiment.
Çmimi i pronës luksoze ishte më i lartë, kështu që ne duhej të siguronim cilësinë e plumbit
Fleksibilitet i kufizuar për sa i përket ndryshimeve të faqes së uljes dhe dizajnit.
Strategjia dhe Qasja jonë:
Leads Dubai përdori taktika dhe optimizime të ndryshme në llogarinë AdWords të kompanisë së pasurive të paluajtshme luksoze. Ne zhvilluam strukturën bazë të fushatave të AdWords nga fillimi. Kjo ndihmoi për të marrë konvertimet maksimale brenda CPA-së së synuar. Kopjet e reklamave dhe të gjitha shtesat e mundshme të reklamave u përdorën për të përcjellë më mirë përfitimet e investimit në pronë. Ne sugjeruam gjithashtu disa ndryshime në faqen Landing për të pasqyruar premtimin e përmendur në kopjet e reklamave me tekst, të cilat vërtet sollën rezultatin e cilësisë dhe renditjen e reklamave për reklamat e tyre. Ky faktor na ndihmoi të ulnim në masë të madhe koston për klikim/prodhimin e gjenerimit.
Gjenerata kryesore e pasurive të paluajtshme për prona luksoze në Dubai
-