Çelësi është që ju duhet të publikoni rregullisht në mënyrë që ata të sjellin trafik

Collaborate on forex dataset strategies for optimal performance.
Post Reply
tanjimajha12

Çelësi është që ju duhet të publikoni rregullisht në mënyrë që ata të sjellin trafik

Post by tanjimajha12 »

Artikuj në Blog

Blogjet mbeten një nga llojet më efektive dhe më të gjithanshme të përmbajtjes, dhe kur zhvillohen në mënyrë strategjike, ato mund të ripërdoren me kalimin e kohës dhe nëpër kanale të ndryshme.

-- Neil Patel rekomandon Të dhënat e WhatsApp marrjen e të paktën gjashtëmbëdhjetë postimeve në blog me 1000 ose më shumë fjalë në muaj për gjenerim efektiv të pëlqimeve hyrëse. Nëse dëshironi të merrni një avantazh në aftësitë e blogimit, shikoni Copyblogger për disa udhëzime të shkëlqyera për t'ju filluar.

Audio

Podkastet janë mënyra të shkëlqyera për të nxjerrë në pah fjalën për ata që preferojnë audion, dhe ju gjithmonë mund të regjistroni intervista përmes videos dhe më pas të përdorni komponentin audio për të tregtuar veçmas ose si një podcast.

E-Libra

Librat elektronikë janë të mirë për gjenerimin e drejtuesve dhe regjistrimet në listën e postës, veçanërisht për mjetet dixhitale si SaaS dhe paketat arsimore. Ato janë më të detajuara se blogjet dhe si të tilla janë të shkëlqyera për një audiencë të orientuar drejt mësimit

Videot

Vizualet si kjo mund të thonë shumë me një kombinim të pamjeve vizuale dhe tregimeve dhe të dhënave, dhe ato janë gjithashtu super të përputhshme nëpër kanale të ndryshme të mediave sociale. Thjesht duke vënë pak kohë dhe para shtesë në një video të mrekullueshme mund t'ju tërheqë shumë vëmendje kur shpërndahet në mënyrë strategjike.

Dokument/Plan/Shpërnda
Ju do të dëshironi të merrni njohuri ekzistuese dhe të përpiqeni të përcaktoni se cila nga platformat e ndryshme sociale është më efektive dhe më pas të zgjidhni një ose dy platforma KRYESORE për të punuar me përmbajtjen tuaj. Sigurohuni që marka dhe produkti juaj i përshtatet vetë kanalit tuaj të mediave sociale, si dhe demografisë. Për shembull, është më mirë të ndani rrobat e jogës në Instagram dhe Pinterest , ndoshta edhe nëpërmjet një tregtari me ndikim, pastaj në diçka si LinkedIn .
Post Reply