E Premtja e Zezë është ndër ngjarjet më të rëndësishme për sa i përket shitjeve dhe prej disa vitesh është përhapur me zjarr edhe në Itali.
Për këtë 2021, e Premtja e Zezë do të jetë 26 Nëntori dhe, siç e dikton tradita amerikane, pasohet nga afër nga e hëna kibernetike , pra e hëna pasardhëse që do të jetë 29 nëntori. Prandaj, ne e kuptojmë se Premtes së Zezë mund të jetë një mënyrë e shkëlqyer për të rritur shitjet në atë ditë, në mënyrë që të aktivizohen promocione specifike si zbritjet flash dhe kuponët që mund të shpenzohen në një periudhë të caktuar kohore.
Marketingu i së Premtes së Zezë 2021: si ka ndryshuar interesi me drejtuesi i numrit të telefonit kalimin e kohës
Siç u parashikua në paragrafin e mëparshëm, Black Friday dhe Cyber Monday janë dy ditë shumë afër njëra-tjetrës që shënojnë fillimin e blerjeve kushtuar Krishtlindjeve. Dhurata për të tjerët apo edhe për veten: të dyja ditët janë – ose më mirë, ishin – kryesisht të dedikuara për teknologjinë, por vitet e fundit janë përfshirë sektorët më të ndryshëm .
Bota mediatike e së Premtes së Zezë
Të Premten e Zezë, përfitoni nga ofertat me zbritje për… Burimi: mediaworld.it
Sipas hulumtimeve, interesi për këto dy ditë oferta flash është rritur në mënyrë eksponenciale vitet e fundit dhe ata që synojnë të bëjnë blerje priren të presin deri në fund të nëntorit, me shpresën për të përgjuar disa oferta të papranueshme.
kombinimi i konkursit dhe të
-